Contact EuropeDirect

Str. Petre Ispirescu nr. 15A Localitate: Bistrita
Cod Postal: 420081
Telefon centrala: 0263-23.06.40, 23.04.00, 21.00.49, 21.00.38, 23.06.40
Fax: 0263-21.00.39
email:europedirect@cciabn.ro
Program de activitati:

March 2020
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Din ce an deputatii din Parlamentul European sunt alesi prin vot universal direct?


a.1957

b.1963

c.1979

d.1981     Vezi raspunsul corect         


Retele sociale: COVID-19: Comisia pune la dispozitie gratuit standardele europene pentru consumabile medicale pentru a facilita cresterea productiei
Publicat la 24/03/20 03:59PM in EuropeDirect, Latest news - 1/52/53/54/55/5 - (0)Comentarii

ImaginaÎn contextul creanțelor coronavirusului, a unei comisii și a unei industrii cu membrii pentru disponibilitate maximă de mașini, manevre, halatelor și alte materiale medicale. Eforturile includ creșterea producției de producție existente, facilitarea importurilor și modalitatea de alternativă a producției pentru echipamentelor. Pentru a combate deficitul sever de masti de protecție și echipamente medicale cu îngrijire se confruntă cu toata Europa, din cauza unor evoluții alarmante, se poate crea o situație de urgență provocată de COVID-19, pentru o solicitare urgență pentru o față, Comitetul european pentru standardizare ( CEN) și Comitetul european pentru Standardizarea Electrotehnicii (CENELEC), în colaborare cu toate membrii lor.
 

 Comisarul pentru piața internațională Thierry Breton a spus: „trebuie să acționeze un colectiv cu urgență, solidaritate și îndrumareala. Îmbunătățirea producției să creeze și să diversifice produsele, bazandu-se exemple pozitive, cum ar fi producția de materiale textile și încărcarea îngrijirilor pot să producă masti și halate. Voi face tot posibilul pentru a putea susține eforturile.


Sunt încredințați în fața unei anunturi ca, în urma contactelor cu Comisia, CEN / CENELEC sunt acceptate pentru a pune la dispoziție standardele libere pentru produse pentru produse pentru a putea produce masti și alte echipamente de protecție. „Se pot acoperi în fața UE și vă permite să utilizăm produse pentru creșterea rapidă a produselor care să producă produse existente, să faciliteze importurile și să activeze modalități alternative de a produce un echipamentelor individuale de protecție și dispoziții medicale și de introducere o plăcere internațională mai usor, asigurand in acelasi timp un grad ridicat de siguranta.


Standardele sunt disponibile pentru descărcarea gratuită a unui site web-urilor de către CEN național ASRO, în calitate de organism național de standardizare, instituție de interes public, stabilită sau decizie personală și europeană, inițiativă Comisarului european pentru Piața internațională și lansează un pachet de standarde, prin care îngrijesc accesul temporar gratuit la standardele de îngrijire romane adoptă identitate standarde europene (internaționale) identificate ca fiind indispensabile în situația actuală: masti comune de filtrare, manusi medicale și îmbracaminte de protecție.

Pot fi standard standard aici. Context Standardele europene pot fi esențiale în ceea ce privește îngrijirea internă, funcțiile de îngrijire se depun. Acestea reduc costurile, promoveaza inovatia,Asigurarea interoperabilităților între servicii și dispoziții pentru a putea ajuta companiile să acceseze pietele. Pentru o legislație europeană în ceea ce privește aspectul UE, Comisia poate solicita elaborarea standardelor europene de amenajare pentru a facilita respectarea cerintelor relevante pentru producții.
Odata convenită și trimitere în Jurnalul Oficial al Europei Europene, poate fi standardizat în regimul de participare UE și poate permite accesul la facilități și direct la piața internă a produselor lor, asigurand în acelasi timp un grad ridicat de utilizare pentru consumatori. Legislatia europeana pentru dispozitivele medicale si echipamentele de protectie pentru persoanele sunt bazate, de asemenea, pe standarde armonizate. În efortul comun, de a face față focarului de virus COVID-19, Comisia și Comitetul European pentru Standardizare (CEN) sunt convenabile pentru o față sau o serie de standarde pentru echipamente de protecție importante, cum ar fi un mastile de fată și manevre de Utilizați unică, disponibilitatea liberă pentru acțiuni îngrijiri sunt dispuse pentru a putea folosi o producție articulară.Reamintim cetățenilor că pot beneficia de informații.


Contact: Monica Mureșan - Coordonator, Bistrița, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/ .

 


Citeste mai multTweet

Adauga comentariu
Name
Email/URL

Comment

 Go backvizualizati -> ARHIVA STIRI 2010
Vizitatori:
Website counter
   

PARTENERI MEDIA


Televiziunea AS TV Cronica de BN Cotidianul Rasunetul Ziarul Mesagerul Radio Transilvania