Contact EuropeDirect

Str. Petre Ispirescu nr. 15A Localitate: Bistrita
Cod Postal: 420081
Telefon centrala: 0263-23.06.40, 23.04.00, 21.00.49, 21.00.38, 23.06.40
Fax: 0263-21.00.39
email:europedirect@cciabn.ro
Program de activitati:

January 2020
SunMonTueWedThuFriSat
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Din ce an deputatii din Parlamentul European sunt alesi prin vot universal direct?


a.1957

b.1963

c.1979

d.1981     Vezi raspunsul corect         


Retele sociale: Despre cetatenia europeana
Publicat la 31/05/13 11:24AM in Activitati - 1/52/53/54/55/5 - (0)Comentarii

In perioada 27 mai – 2 iunie,Centrul Europe Direct Bistrita a derulat o serie de activitati cu ocazia EXPO CASA & SECURITY, organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in Zona Pietonala „Liviu Rebreanu”

ImageImageImage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campania de informare „Sunt cetatean European, deci particip” prin standul din cadrul expozitiei

 

Campania de informare „O Europa mai sigura” derulata in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, prin vizite si ore de informare europeana in scolile din Municipiul Bistrita, cat si prin actiuni informative desfasurate in cadrul expozitiei

 

Concursul de fotografie “Bistrita Verde”, in parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol, menit sa promoveze creativitatea in valorificarea „colturilor verzi” din municipiul Bistrita. Au participat echipaje alcatuite din 5 membri, elevi ai Liceului Tehnologic Agricol.

Juriul, compus din Laurentiu Grec - fotograf, Vasile Duda - drd. in istoria artelor si reprezentantii CED Bistrita, a stabilit castigatorii in baza urmatoarelor criterii: corelarea lucrarilor cu tema propusa, originalitate si inspiratie artistica. Ierarhia este urmatoarea:

 

Mentiune - echipajul nr. 4, condus de prof. Daniela Man, compus din elevii: Oltean Alisa, Muntean Alexandra, Savu Adina, Sangeorzan ancuta si Pop Adina.

Mentiune - echipajul nr. 1 coordonat de prof. Elena Mora, compus din elevii: Toncean Alexandra, Florea Cristina, Horgos Anca, Muresan Alexandra, Rus Adina.

Premiul pentru impresia artistica echipajului nr. 2 coordonat de prof. Liliana Veres , in componenta: Heros Andrada, Tigovan Florin, Moldovan Aurica, Negrea Loredana, Damaris Beliga.

Si premiul „Bistrita verde” celui mai creator echipaj coordonat de prof. Lucia Homei si compus din Banco Maria Debora, Capata Raluca, Dologa Florina, Marcu Denisa, Maierean Silvia.

Cea mai reprezentativa fotografie pentru fiecare echipaj a fost expusa in standul expozitional

 

Concursul de proiecteConstructii şi elemente decorative inedite”, in parteneriat cu Liceului de Arte „Corneliu Baba” Bistrita, in vederea evidentierii creativitatii si abilitatilor artistice ale elevilor, in domeniul arhitecturii si elementelor decorative. Elevii claselor terminale au pregatit machete si lucrari de pictura si grafica, ce se pot constitui in elemente grafice inedite. Juriul format din specialisti, reprezentanti ai Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Primariei Bistrita, Liceului de Arte, a stabilit caştigatorii:

Sectiunea Grafica

Dulf Andra Ioana- Mentiune, lucrarea „Cladiri vechi din Bistrita”

Biris Valentina Gina- Premiul 1, lucrarea „Triptic si Mihai”

Sectiunea Pictura

Szanto Petria Bianca– Mentiune, lucrarea „Oglindire”

Biris Patrik- Premiul 1, lucrarea „Viata liniştita”

Sectiunea Machete

Caldare Runa IoanaMentiune, lucrarea „Casa unifamiliala”

Diugan Gloria - Premiul 1, lucrarea „Vitrahaus”

 

Concursul de desen “Copilarie europeana”, in parteneriat cu Colegiul National “Andrei Mureşanu”; elevii clasei 0A au realizat desene care ilustreaza viziunea lor despre copilaria europeana si au fost rasplatiti pentru lucrarile lor cu materiale informative despre Uniunea Europeana

 

„Micul Cetatean European”- Sarbatorirea Zilei copilului la standul informativ din cadrul expozitiei, cu baloane si surprize


Citeste mai mult
Adauga comentariu
Name
Email/URL

Comment

 Go backvizualizati -> ARHIVA STIRI 2010
Vizitatori:
Website counter
   

PARTENERI MEDIA


Televiziunea AS TV Cronica de BN Cotidianul Rasunetul Ziarul Mesagerul Radio Transilvania